Carmelveste Boxmeer

Nieuwbouwplan met 19 woningen

Het woningaanbod van Carmelveste Boxmeer bestaat uit 2 twee-onder-één-kapwoningen, 4 hoek- en tussenwoningen en 13 levensloopbestendige woningen verdeeld over 7 verschillende types. De woningen van Carmelveste zijn energiezuinig en voorzien van een luchtwarmtepomp.

Type A | B - VERKOCHT

Gezinswoningen

De 6 gezinswoningen van Carmelveste, type A (4 hoek- en tussenwoningen) en type B (2 twee-onder-één-kapwoningen), zijn ruim opgezet. Het gebruiksoppervlakte varieert van circa 119 m2 tot 133 m2. De keuken bevindt zich aan de voorzijde en de woning is voorzien van openslaande tuindeuren. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. De badkamer is luxe uitgevoerd, voorzien van modern sanitair van Villeroy & Boch en uiteraard een tweede toilet. De zolder deel je naar eigen smaak en behoefte in.

De woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de slaapkamers van de eerste verdieping. Sommige woningen hebben een parkeerplaats op het eigen terrein en anders is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Type C | D | E | F | G

Levensloopbestendige woningen

De 13 levensloopbestendige woningen van Carmelveste, type C, D, E, F en G, variëren qua gebruiksoppervlakte van circa 117 m2 tot maar liefst 162 m2. Er is een volledig woonprogramma (slaap- en badkamer) op de begane grond. Heb je meerdere gezinsleden of regelmatig logés? Dan vinden zij hun plekje op de eerste verdieping. Hier zijn extra slaapkamers of er is ruimte om deze te realiseren.

De meeste woningen hebben een tuingerichte leefkeuken. Via de openslaande deuren loop je zo de tuin in. Levensloopbestendig wonen betekent niet dat je hoeft te beknibbelen op ruimte. Extra spullen sla je gewoon op in de ruime inpandige berging. Met deze woning ben je klaar voor een mooie toekomst!

Situatiekaart

Bekijk de ligging van de 19 woningen

Bekijk de ligging van de 2 twee-onder-één-kapwoningen, 4 hoek- en tussenwoningen en 13 levensloopbestendige woningen van Carmelveste Boxmeer op de situatiekaart.

Ga naar de klikbare situatiekaart

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Heb je interesse in de woningen van Carmelveste Boxmeer? Schrijf je dan in.

Inschrijven >>

ONTWIKKELAAR
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAARS
Hans Janssen Nijmegen
www.hansjanssennijmegen.nl

Makelaardij Nooijen
www.makelaardijnooijen.nl