Nieuws

Woensdag 10 juli 2024

De laatste twee woningen!

In het centrum van Boxmeer is de bouw van 19 woningen al een heel eind gevorderd. De prognose van de oplevering van de woningen staat gepland vanaf december 2024. Goed nieuws voor jou want er zijn nog twee levensloopbestendige woningen te koop. Deze levensloopbestendige woningen aan de Carmelhof bieden een fijne leefruimte en een slaap- en badkamer op de begane grond. Ideaal als de kinderen de deur uit zijn en de huidige woning te groot wordt. Als je nu koopt, dan begin je 2025 met een nieuwe duurzame woning en ben je klaar voor de toekomst.

Alle woningen van het plan zijn gasloos, voorzien van een luchtwarmtepomp en vloerverwarming met koeling. Daarmee kies je ook voor energiezuinig wonen. Een win-win situatie: goed voor het milieu én jouw portemonnee!

Interesse? Neem dan contact op met Makelaardij Nooijen of Hans Janssen Nijmegen.

Bekijk de laatste twee woningen

Woensdag 15 mei 2024

De bouw is in volle gang

De bouw van Carmelveste Boxmeer is in volle gang: bij alle woningen zijn inmiddels de begane grondvloeren gelegd en bij de eerste woningen gaan de kappen er al op. De foto hiernaast geeft een beeld van de verrichte werkzaamheden. Naar verwachting worden de eerste woningen eind dit jaar opgeleverd!

Er zijn nog slechts twee levensloopbestendige woningen met een volledig woonprogramma op de begane grond en een eigen parkeerplaats op privé parkeerterrein beschikbaar:
• Hoekwoning type C1 | bouwnummer 5 met een woonoppervlakte van circa 134 m2
• Hoekwoning type F3 | bouwnummer 16 met een woonoppervlakte van circa 153 m2

De woningen zijn gasloos, energiezuinig en voorzien van zonnepanelen, een luchtwarmtepomp en vloerverwarming op de begane grond.

Bekijk de beschikbare woningen

donderdag 22 december 2023

Aantrekkelijke voorwaarden

De bouw van de 19 woningen van Carmelveste Boxmeer is in volle gang. Er zijn nog enkele levensloopbestendige woningen te koop. De laatste woningen bieden wij nu met aantrekkelijke voorwaarden aan: bij aankoop vóór 1 februari 2024 tot 1 april 2024 geen dubbele woonlasten! De grondkosten en de vervallen bouwtermijnen zijn dan namelijk tot 1 april 2024 rentevrij.

Beschikbare woningen

Donderdag 23 november 2023

Bouw gestart!

In het centrum van Boxmeer is de bouw van de 19 woningen van Carmelveste Boxmeer ingeluid. De wethouder wonen, energie- en warmtetransitie van de gemeente Land van Cuijk gaf bij het Titus Brandsmaplein het startsein door het nieuwe straatnaambord 'Carmelhof' te onthullen. In een mix van historie, groen en moderne dagelijkse voorzieningen komen 2 twee-onder-een-kapwoningen, 4 hoek- en tussenwoningen en 13 levensloopbestendige woningen. In het bijzijn van onder meer wethouder Bouke de Bruin en de toekomstige bewoners werd het startsein voor de bouw van het nieuwbouwplan gegeven. Het was een gezellige middag!
De bouw is in handen van Muller Bouw uit Oss. De woningen worden naar verwachting eind 2024 opgeleverd. Lees meer over de start bouw. Heb je interesse in een levensloopbestendige woning? Bekijk dan het actuele woningaanbod.

Bekijk hier de beschikbare woningen

zaterdag 28 oktober 2023

Inloopmoment

Inloopmoment op de bouwlocatie
Heb je interesse in een nieuwbouwwoning van Carmelveste Boxmeer? Kom dan op donderdag 23 november 2023 tussen 15.30 en 16.30 uur vrijblijvend langs bij de bouwlocatie aan het Titus Brandsmaplein en laat je informeren over de beschikbare woningen en de aantrekkelijke voorwaarden. Je bent van harte welkom!

Bekijk het actuele aanbod

Vrijdag 18 augustus 2023

Autoluw wonen in een Boxmeers hofje

Op 18 augustus 2023 zijn de huis-aan-huisbladen DeBok en DeStier weer op de mat gevallen. In deze uitgave staat op de pagina's van de gemeente Land van Cuijk informatie over de wijzigingen in Boxmeer-centrum. Er wordt daarbij ook aandacht besteed aan nieuwbouwproject Carmelveste Boxmeer. In het artikel vertellen de ontwikkelaar en een koper je meer over het project. Hieronder een fragment uit het artikel.

Een gaaf buurtje gaat het worden, een hele verbetering van de omgeving”, zeggen Marco Leenders en Jeroen Jeukens in koor. Aan het plein komen woningen met een wat robuuste gevel, op het achterste terrein ontstaat een autoluw hofje waaromheen de levensloopbestendige woningen komen. Met witte muren, passend in de bestaande bouwstijlen van dit oudste stukje Boxmeer.
Het aloude Potjes Pedje loopt straks vanaf de Steenstraat door Carmelveste naar het Titus Brandsmaplein. Daarmee wordt een historisch wandelpad in oude luister hersteld. Jeroen Jeukens: “Een kleinschalig project is Carmelveste. Er wordt straks gebouwd op een postzegel, een relatief klein gebied van nog geen hectare groot, maar met grote positieve invloed op de omgeving.

Download het artikel

Dinsdag 20 juni 2023

Overeenkomst met aannemer getekend

Op woensdag 14 juni jl. is er een belangrijke stap gezet in nieuwbouwproject Carmelveste Boxmeer: de bouwkundige aannemer is gecontracteerd! Jeroen Jeukens, directeur van Jansen Bouwontwikkeling B.V., en Wim Muller, directeur van Muller Bouw B.V. uit Oss, ondertekenden de realisatieovereenkomst. Eind oktober 2023 start de bouw.
Inmiddels zijn alle gezinswoningen verkocht! Vanaf nu start het koperskeuzetraject, waarin de keuzes voor het meer- en minderwerk, sanitair en tegelwerk worden gemaakt. Binnenkort trapt de aannemer het koperskeuzetraject af met de eerste informatiebijeenkomst. Er zijn nog enkele levensloopbestendige woningen te koop. Mis niks van het koperskeuzetraject en grijp nog snel je kans voor een nieuwbouwwoning in het centrum van Boxmeer.

Bekijk de nog beschikbare woningen

Dinsdag 24 april 2023

Bouw gegarandeerd!

Goed nieuws: de bouw van Carmelveste Boxmeer is gegarandeerd. De start bouw is verwacht in het vierde kwartaal van 2023. Er zijn op dit moment nog enkele levensloopbestendige woningen en één twee-onder-één-kapwoning te koop. Grijp nu nog deze unieke kans voor een levensloopbestendig woning van type C, E of F in het centrum van Boxmeer:

• Gebruiksoppervlakte vanaf circa 137 m2
• Volledig woonprogramma (slaap- en badkamer) op de begane grond
• Eerste verdieping met extra slaapkamer of ruimte om deze te realiseren
• Openslaande tuindeuren en een ruime inpandige berging
• Energiezuinig, voorzien van een luchtwarmtepomp en vloerverwarming
• Inclusief eigen parkeerplaats
• Prijzen vanaf € 495.000,- v.o.n.

Op de projectwebsite vind je het actuele aanbod. Heb je interesse in de woningen van Carmelveste Boxmeer? Neem dan contact op met Makelaardij Nooijen. Op korte termijn informeren wij je over de aannemer die de woningen gaat bouwen.

Neem contact op met Makelaardij Nooijen

Dinsdag 25 april 2023

Uitgelicht: levensloopbestendige woning type E

Het bijzondere van de prachtige levensloopbestendige woning, type E, is dat er zich op de begane grond 2 slaapkamers en een badkamer bevinden. Bovendien beschikt de woning over een heerlijke tuin op het zuidoosten. Verdere specificaties van deze special vind je op de website. Op het tabblad 'downloads' vind je alle verkoopdocumentatie, waaronder de sfeerbrochure, verkooptekening en de koperskeuzelijst. Ga gerust langs bij Makelaardij Nooijen in Boxmeer voor meer informatie.

Lees meer over woningtype E

Maandag 20 maart 2023

Bouwrijp maken van de bouwlocatie

Inmiddels wordt het terrein van de woningen van Carmelveste Boxmeer bouwrijp gemaakt. De civiele werkzaamheden, de voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn om te kunnen starten met de bouw van de woningen, verlopen voorspoedig en volgens planning. De hekwerken en keerwanden zijn nagenoeg allemaal geplaatst en het grondwerk is zo goed als afgerond, waarbij de aanleg van het hoofdriool is voltooid. Naar verwachting zijn de nutsvoorzieningen, zoals de waterleidingen en elektra, begin april 2023 afgerond. Aansluitend wordt het verdiepte parkeerterrein aangelegd en is het gebied bouwrijp.
De aannemersselectie is in volle gang. Wij verwachten medio mei bekend te maken welke aannemer het project gaat bouwen en dat wij dan ook het moment van de start bouw kunnen communiceren.

Er zijn nog enkele levensloopbestendige woningen beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod op de klikbare kaart. Heb je nog interesse in een woning? Neem dan contact op met Makelaardij Nooijen.

Bekijk het actuele aanbod

dinsdag 20 december 2022

Archeologische vondsten

Boxmeer kent een rijke geschiedenis. Archeologische vondsten dateren al uit de Romeinse tijd. Zo liep door Boxmeer een Romeinse langeafstandsweg tussen Nijmegen en Maastricht, over de bestaande Heerstraat en 't Zand. Ook het bouwterrein van Carmelveste weerspiegelt deze rijke historie. Bij afgravingen van het oostelijk deel binnen het plan werd onder andere aardewerk gevonden uit de Romeinse tijd en de Middeleeuwen.

Vondsten die werden gedaan bij het afgraven van de eerste laag in het noordelijk en westelijk deel zijn afkomstig uit de 18de en 19de eeuw en bestaan uit funderingsresten van een koperslager, mogelijk een zilversmid en een waterkelder. Hier zijn ook sporen gevonden uit de vroege Middeleeuwen en resten uit de prehistorie, waaronder vuursteen materiaal. Carmelveste wordt gebouwd op een terrein met een bijzonder verleden, wat altijd een aantrekkelijke plek is geweest voor mensen om zich te vestigen!

dinsdag 20 december 2022

Start civiele werkzaamheden

Voordat Koning Winter zijn intrede doet, worden de eerste stappen gezet in het bouwrijp maken van het terrein. Dit zijn de voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn om te kunnen starten met de bouw van de woningen. De laatste hekwerken en keerwanden worden eerst geplaatst. Vervolgens wordt er gestart met het grondwerk, waarbij een begin wordt gemaakt met de aanleg van het hoofdriool. Daarna starten de partijen met de aanleg van de nutsvoorzieningen, zoals de waterleidingen en elektra.

De voorlopige prognose is dat de nutsvoorzieningen aan het begin van het tweede kwartaal van 2023 zijn afgerond. Aansluitend wordt het verdiepte parkeerterrein aangelegd en de resterende bouwputten uitgegraven en is het gebied bouwrijp.

dinsdag 20 december 2022

Aannemersselectie

Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning zijn onherroepelijk. Momenteel wordt de aannemersselectie voorbereid. In het voorjaar van 2023 verwachten wij te kunnen vertellen welke aannemer het project gaat bouwen. Op dat moment wordt ook de start bouw bepaald.

Er is nog een kans om een duurzame woning in het centrum van Boxmeer te bemachtigen. Bekijk de website voor de beschikbare woningen of neem contact op met Makelaardij Nooijen.

Bekijk de woningen op de klikbare kaart

Maandag 10 oktober 2022

Toewijzing van de woningen

De inschrijving voor de verkoop van woningen van Carmelveste is vandaag gesloten. Dat betekent dat de makelaars alle inschrijvers zullen beoordelen en de woningen zullen toewijzen. Naar verwachting worden de inschrijvers woensdag 12 oktober a.s. door de makelaar over de uitslag van de toewijzing geïnformeerd. Krijg je in eerste instantie helaas geen woning toegewezen, dan plaatsen wij jou automatisch op de reservelijst.

De beschikbaarheid van de woningen wordt op de klikbare situatiekaart bijgewerkt en is daarmee 'live' te volgen. Heb je nog interesse in een woning? Neem dan contact op met Makelaardij Nooijen!

Ga naar het actuele aanbod

Woensdag 28 september 2022

Zojuist is de verkoop gestart!

Het is zover! De verkoop van de 19 nieuwbouwwoningen van Carmelveste Boxmeer is gestart. Vanaf nu vind je alle verkoopdocumentatie, waaronder de verkoopbrochure, de prijslijst en een instructie van de inschrijfprocedure op de website. Je kunt je tot en met maandag 10 oktober a.s. 9.00 uur inschrijven.

Bekijk het woningaanbod op de website. Heb je interesse? Schrijf je in!

Klik hier voor het woningaanbod

Vrijdag 16 september 2022

Woningaanbod gepubliceerd

Op woensdag 28 september a.s om 15.30 uur start de verkoop van Carmelveste Boxmeer. Wij hebben het woningaanbod vandaag op de website gepubliceerd. De situatiekaart met het aanbod en de ligging van de 19 nieuwbouwwoningen is nu te bekijken. Je vindt er de exterieurimpressies, interieurimpressies en sfeerplattegronden per bouwnummer. Je kunt je nu alvast voorbereiden op de start verkoop en je voorkeur voor de bouwnummers in je account zetten. Selecteer alvast de bouwnummers van je voorkeur!

Bekijk de woningen op de klikbare situatiekaart

Dinsdag 13 september 2022

Start verkoop: woensdag 28 september

Er is goed nieuws: het bestemmingsplan van Carmelveste Boxmeer is onherroepelijk! De voorbereidingen voor de verkoop zijn in volle gang, want de verkoop van de 19 nieuwbouwwoningen start binnenkort. Namelijk op woensdag 28 september a.s. om 15.30 uur! Op dat moment staat de verkoopdocumentatie per bouwnummer op de website en kan je je inschrijven voor de woningen van jouw voorkeur. Bij de start van de verkoop informeren wij je over de definitieve prijzen van de woningen en over de inschrijfprocedure.

Heb je interesse in een woning? Toets dan alvast de financiële haalbaarheid. Bij het toewijzen van de woningen bekijken wij of de woning voor de inschrijver financieel haalbaar is. Een volledige ingevulde financiële zekerheidsstelling die aantoont wat maximaal financieel mogelijk is in jouw (of jullie) situatie, geeft je - als er meerdere gegadigden zijn - voorrang bij de woningtoewijzing. De financiële toets kan je laten uitvoeren door een adviseur van jouw eigen keuze.

Lees meer over de financiële toets

Dinsdag 13 september 2022

Verkoopbijeenkomst bij Riche in Boxmeer

Hierbij nodigen wij je van harte uit voor de verkoopbijeenkomst Carmelveste Boxmeer die op woensdag 28 september van 15.30-17.30 uur plaatsvindt in de foyer van Hotel-Restaurant Riche in Boxmeer. Je hoeft je hier van tevoren niet voor aan te melden. Bij binnenkomst ontvang je de verkoopbrochure, waarna je in een informele setting vragen over het plan kunt stellen aan de makelaar en ons. Wij zien ernaar uit om je de 28e in Boxmeer te ontmoeten en jouw vragen over dit bijzondere project te beantwoorden!

Dinsdag 6 september 2022

Sloopwerkzaamheden zijn gestart

De oude historie maakt langzaam plaats voor een nieuw stukje wonen in het centrum van Boxmeer. We komen weer een stap dichter bij de realisatie van het plan nu er een start is gemaakt met de sloopwerkzaamheden. De komende twee weken wordt het voormalige pakhuis en de drukkerij gesloopt. Tijdens de sloop wordt er door een archeoloog gelet op de aanwezigheid van resten met archeologische waarde.

Dinsdag 23 augustus 2022

Impressies van de woningen staan nu online

Het is inmiddels bijna eind augustus en wij kunnen je nu alvast de impressies* en de situatiekaart van de 19 woningen van Carmelveste Boxmeer laten zien! Welke woning heeft jouw voorkeur?

*De impressies zijn een voorlopige weergave van de woningen en zijn enkel bedoeld om het ontwerp de presenteren. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bekijk de woningen

Dinsdag 19 april 2022

Werkzaamheden in het plangebied

De eerste nieuwsbrief van Carmelveste Boxmeer, d.d .19 april 2022 , bevat informatie over de werkzaamheden in het plangebied, de geplande start verkoop, het woningaanbod en de betrokken makelaar.

Als voorbereiding op de realisatie van het plan vinden er diverse werkzaamheden in het plangebied plaats:
- Het terrein is inmiddels grotendeels gerooid.
- Er worden onderzoeken op het terrein in gang gezet. 
- Om de bouw voor te bereiden worden er alvast diverse erfafscheiding geplaatst tussen ons plan en diverse aangrenzende percelen. De uitvoering daarvan neemt tot begin derde kwartaal van 2022 in beslag.
- De sloop van de opstallen vindt gefaseerd plaats. Eerst wordt er asbest gesaneerd, daarna wordt de drukkerij gesloopt, vervolgens worden het oude pakhuis en de loods eind derde kwartaal van 2022 gesloopt.

Dinsdag 19 april 2022

Geplande start verkoop

De start verkoop van de 19 woningen van Carmelveste Boxmeer is vooralsnog in het derde kwartaal van 2022 gepland. Het woningaanbod omvat 6 gezinswoningen en 13 levensloopbestendige woningen verdeeld over 7 verschillende types:
- De 6 gezinswoningen, type A (4 hoek- en tussenwoningen) en type B (2 twee-onder-één-kapwoningen), zijn ruim opgezet. Het gebruiksoppervlakte varieert van circa 119 m2 tot 133 m2. 
- De 13 levensloopbestendige woningen, type C, D, E, F en G, variëren qua gebruiksoppervlakte van circa 117 m2 tot maar liefst 162 m2. Deze woningen hebben een volledig woonprogramma (slaap- en badkamer) op de begane grond.

Alle woningen van Carmelveste zijn energiezuinig, voorzien van een luchtwarmtepomp en zonnepanelen. Lees meer over het woningaanbod.
Verkopende makelaar is Makelaardij Nooijen uit Boxmeer.

Interesse?

Schrijf je in!

Heb je interesse in de woningen van Carmelveste Boxmeer? Schrijf je dan in!

Inschrijven >>

ONTWIKKELAAR
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAARS
Hans Janssen Nijmegen
www.hansjanssennijmegen.nl

Makelaardij Nooijen
www.makelaardijnooijen.nl