Carmelveste Boxmeer

Wonen in het mooie centrum van Boxmeer

Nieuwbouw Carmelveste

In de hoek tussen het Titus Brandsmaplein, de Steenstraat, de Burgemeester Verkuijlstraat en het Althof in Boxmeer ontwikkelt Jansen Bouwontwikkeling 19 koopwoningen in diverse prijsklassen.

Goed nieuws: de bouw van Carmelveste Boxmeer is gestart! Er zijn op dit moment nog enkele levensloopbestendige woningen te koop. Grijp je kans voor een nieuwbouwwoning in het centrum van Boxmeer.

De beschikbaarheid van de woningen wordt volledig bijgewerkt op de klikbare situatiekaart en is daarmee 'live' te volgen. Heb je interesse in een woning? Neem dan contact op met Hans Janssen Nijmegen of Makelaardij Nooijen.

Alle bij de bouwnummers behorende verkoopdocumenten zijn via 'Meer details' bij 'Downloads' te bekijken. Bekijk hier direct:
- De brochure
- De prijslijst

Bekijk de woningen op de klikbare kaart

Alles dichtbij

Dagelijks leven

Kies je voor nieuwbouwproject Carmelveste, dan hoef je voor de (basis)voorzieningen nooit ver weg. Er zijn verschillende supermarkten voor de dagelijkse boodschappen en het centrum heeft een mooi en divers winkelaanbod. Huisarts, fysio, tandarts; het is er allemaal en lopend bereikbaar. Voor de gezelligheid hoef je alleen je deur maar uit. Je bevindt je dan direct in het centrum van het dorp met tal van gezellige caf├ęs, terrassen en restaurants. Ook aan de ontwikkeling van kinderen is gedacht. Door het ruime aanbod aan kinderopvang, basisscholen en scholen voor het voortgezet onderwijs, is er altijd wel iets wat bij hen past.

Gunstig gelegen: pak de fiets, de auto of de trein

Ligging

Boxmeer is de ideale plek voor mensen die van zowel stadse voorzieningen als natuur houden. Het dorp ligt gunstig gelegen nabij de A73. Via deze snelweg ben je binnen 30 minuten in Nijmegen. Ook plaatsen als Uden, Venray en Eindhoven zijn makkelijk te bereiken. Heb je niet de beschikking over een auto? Boxmeer heeft een eigen treinstation met snelle verbindingen naar onder andere Nijmegen, Cuijk en Venray. En natuurlijk ontbreken de busverbindingen niet.

Er is veel te doen

Vrije tijd

In je vrije tijd hoef je je in Boxmeer absoluut niet te vervelen. Ben je sportief aangelegd? Dan heb je in dit dorp alle keus. Voetbal, tennis, fitness; het kan allemaal. Al fietsend of wandelend ontdek je de prachtige natuur rondom het dorp. Mensen ontmoeten en samen mooie momenten beleven doe je in het bruisende verenigingsleven van Boxmeer. Carnavalisten zijn van harte welkom bij de Boxmeerse Carnavalsvereniging de Geitenbok. Hou je van muziek maken en doe je dat het liefst samen? Meld je dan vooral aan bij het plaatselijke koor, dweilorkest of de harmonie. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in De Weijer, waar regelmatig genoten kan worden van bijvoorbeeld muziek of films.

ONTWIKKELAAR
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAARS
Hans Janssen Nijmegen
www.hansjanssennijmegen.nl

Makelaardij Nooijen
www.makelaardijnooijen.nl